Unieke Dynacord set inclusief versterker (Tielman Brothers)!

Te koop zeer degelijke PA van Dynacord (ex Tielman Brothers) in witte fabriekskleuren. Alle componenten zijn na gezien. Het geluid is warm, duwend en punchy in het laag, een evenwichtig midden en een mooi hoog ipv schel bij hoog vermogen.
Het vermogen is geweldig (Toppen: 103DB/1W/1M, Subs: 104DB/1W/1M). Strak en ongewoon hard zonder vervorming en goed in balans.
De 3-weg toppen zijn de Dynacord CL814 toppen, maar dan van binnen aangepast! In de 3-weg toppen zitten speciale filters, die op aanvraag zijn gemaakt naar de wensen van de Band, ipv een condensator met een lampje die het zou moeten sturen. De laagkasten zijn de CL820 subs. Gezien het bovenstaande vermogen kan de set zowel in kleinere als in grotere gelegenheden goed uit de voeten.
Kortom een geweldige set ZONDER GEBREKEN!!!! Niet afgetrapt en speakers die het leven zat zijn.
Op en top kwaliteit ( alles is van EV PRO ) en alles is doorgemeten en 100% ok!
Om ze ook optisch helemaal perfect te hebben (er zijn natuurlijk wat gebruiksporen te zien) is een nieuw laagje warnex te adviseren!

Set wordt geleverd met een Dynacord versterker. De Dynacord versterker is een ouder werkpaard (Dynacord PCA2544 in flightcase op wielen), met maar liefst 4X 500 watt's aan boord. Op de testbank gaf deze zelfs 700 watts per kanaal zonder vervorming!!!
De versterker heeft een instelbare cross-over heel handig om het laag ( bas cabinets ) van de 3 weg toppen
te scheiden in stappen tot 400 HZ. De rest van het gebied wordt over genomen door het prachtige filter in de toppen.

Eventueel is de versterker ook los te koop!

Onzinbiedingen worden verwijderd!

0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Brother

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger